ŞIRNAK / İDİL - İdil İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Kütüphanemiz öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından aktif bir şekilde kullanılmaktadır.

Nis

Öğretmenlerimiz öğretmenlik mesleğinin etik ilkeleri, itibarı ve temel değerlerini ihtiva eden birer kitap okuyarak değerlendirdiler.

Nis

Sınıflarımızda Peygamber Efendimiz'in(S.A.V) hadislerini okuma, anlama, ezberleme ve yaşama konusunda öğrencilere bilgilendirme yapıldı. Koridorlarımız ayet meali ve hadislerle süslendi.

Mrt

İdil İmam Hatip Ortaokulu öğrencimiz Hakan Şahin, Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmasında ortaokullar arasında Şırnak İl 1. si olmuştur.

Kendisini tebrik ederiz. Allah yolunu hep açık etsin.

Mrt

İdil İmam Hatip Ortaokulu öğrencimiz Vahdet OĞUZ, ortaokullar arası Kız Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda Şırnak İl 2. si olmuştur.

Kendisini tebrik ederiz. Allah yolunu hep açık etsin.

Mrt

Ülkemiz aktif deprem bölgesidir. Bu sebeple yediden yetmişe bütün vatandaşlarımızın deprem anında yapılacaklar konusunda en az bilgi sahibi ve mümkünse bu konuda eğitim almış olması gerekir. Bu sebeple deprem anında yapılacaklar konusu eğitimin ayrılmaz bir parçası haline gelmektedir. Bunun en etkili yolu ise tatbikatlardır. Çünkü tatbikatlar bir durumun gerçekleştiğini varsayarak yapılması gerekenlerin provasını uygulamaktır. Böylece varsa eksiklikler farkedilip giderilerek gerçek durumdan önce önlem alınması imkanı doğar.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası'nı öğrencilerimizle hazırladığımız etkinliklerle kutladık.

okulumuza ait sosyal medya hesaplarımız